Sähköliike Espoo

Sähkö-Kamut on  helposti lähestyttävä sähköliike Espoossa, joka tarjoaa asiakaslähtöistä ja joustavaa sähköalan palvelua pääkaupunkiseudulla toimiville yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat niin asuinkiinteistöt, julkiset tilat kuin kauppa- ja liiketilat. Emme tarjoa kuluttajamyyntiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Teemme asiat fiksummin

Sähköratkaisujen pitkä elinkaari sekä huollettavuus on meille tärkeää, sillä kustannussäästöt syntyvät kestävistä ja toimivista ratkaisuista. Korkealuokkainen asennustyö ja laadukkaat tarvikkeet pidentävät käyttöikää ja tuovat kustannussäästöjä. Pidämme huolta, että kaikki järjestelmät sopivat hyvin yhteen – ohjattavuus ja muokattavuus ovat avainasemassa sähköratkaisuissamme. Muun muassa taloautomaatiojärjestelmämme säästävät sekä energiaa että kustannuksia.

Olemme sähköliike Espoossa ja työmme ytimessä on asiakas. Kuuntelemme ja etsimme projektiinne sopivimman ja järkevimmän asennusratkaisun – jokainen sähköratkaisumme on uniikki.

Palvelumme

Ensisijaisesti käytämme aina kotimaisia varaosia ja muita tuotteita. Sähköliikkeemme palveluihin kuuluvat:

  • Sähköurakointi
  • Sähköasennukset ja pientyöt
  • Teleasennukset
  • Kuituasennukset ja -hitsaukset
  • Antenniasennukset
  • KNX-asennukset
  • Sähkösuunnittelu ja -kartoitus
  • Huoltotyöt ja huoltosopimukset

 

Luotettava sähköliike Espoossa

Sähkö-Kamut on sähköliike, joka hoitaa kaikki sähkötyöt pienistä sähköasennuksista suuriin sähköurakoihin. Kohteita on vuosien varrella kertynyt mittavasti Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla: tutustu onnistuneisiin sähköratkaisuihimme ja lue lisää referensseistämme.

Toimitamme sähköurakoista aina asianmukaiset asennuspöytäkirjat ja dokumentit. Suuremmista töistä laskemme aina kustannusarvion ja toteutamme työn sopimuksen mukaisesti.

Pienasennukset ja keikkatyöt

Sähköasennuspalvelumme on kustannustehokas ja nopea. Keikka-automme sadat tuotteet kulkevat kohteeseen aina asentajan mukana. Näin työ hoituu joutuisasti ja keskeytyksettä. Olemme joustava sähköliike ja työn ajankohta on sovittavissa nopeallakin aikataululla Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Pienet sähköasennukset ja muut pientyöt laskutamme tuntityönä toteutuneiden tuntien mukaisesti.

Sähkö-Kamut – asiantuntevaa ja konsultoivaa sähköurakointia

Sähkö-Kamut on vuonna 2013 perustettu sähköliike Espoossa. Päätös yrityksen perustamisesta syntyi pikkuhiljaa. Ajattelimme, että asiat voi tehdä helpommin ja fiksummin – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Työllistämme tällä hetkellä yli 10 sähköasentajaa, projektipäällikön sekä sähkötöiden johtajan ja teleasiantuntijan. Olemme valtuutettu sähköliike, jolla on S2- ja AT-urakointioikeudet.

Olemme mukana alan kehityksessä ja kouluttaudumme jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Teemme kattavasti koko talotekniikan sähkö- ja teletyöt Epoossa ja Uudellamaalla. Olemme asiakaspalveluhenkinen sähköliike – haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia sähkö- ja telealan ratkaisuja. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »