Sähköliike Espoo

Sähköliike Espoo – Sähkö-Kamut on laadukas ja kustannustehokas sähköalan asiantuntija. Olemme helposti lähestyttävä sähköliike Espoossa, joka tarjoaa asiakaslähtöistä ja joustavaa sähköalan palvelua pääkaupunkiseudulla toimiville yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat niin asuinkiinteistöt, julkiset tilat kuin kauppa- ja liiketilat. Ei kuluttajamyyntiä.

Työmme ytimessä on asiakas. Kuuntelemme ja etsimme projektiinne sopivimman ja järkevimmän asennusratkaisun – jokainen sähköratkaisumme on uniikki.

”Asiat voi tehdä helpommin ja fiksummin”

Kustannussäästöt syntyvät kestävistä ja toimivista ratkaisuista.

Sähköratkaisujen pitkä elinkaari ja huollettavuus on meille tärkeää. Korkealuokkainen asennustyö ja laadukkaat tarvikkeet pidentävät käyttöikää ja tuovat kustannussäästöjä. Pidämme huolta, että kaikki järjestelmät sopivat hyvin yhteen – ohjattavuus ja muokattavuus ovat avainasemassa sähköratkaisuissamme. Muun muassa taloautomaatiojärjestelmämme säästävät sekä energiaa että kustannuksia.

Kotimaisuus on meille tärkeä arvo

Ensisijaisesti käytämme aina kotimaisia varaosia ja muita tuotteita.

Sähköliikkeen palveluihin kuuluvat

  • Sähköurakointi
  • Sähköasennukset ja pientyöt
  • Teleasennukset
  • Kuituasennukset ja -hitsaukset
  • Antenniasennukset
  • KNX-asennukset
  • Sähkösuunnittelu ja -kartoitus
  • Huoltotyöt ja huoltosopimukset


Luotettava sähköurakointi

Sähköliike Sähkö-Kamut hoitaa kaikki sähkötyöt pienistä sähköasennuksista suuriin sähköurakoihin. Kohteita on vuosien varrella kertynyt mittavasti: tutustu onnistuneisiin sähköratkaisuihimme ja lue lisää referensseistämme.

Toimitamme sähköurakoista aina asianmukaiset asennuspöytäkirjat ja dokumentit.

Suuremmista sähköurakoista laskemme aina kustannusarvion ja toteutamme työn sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Pienasennukset ja keikkatyöt

Sähköasennuspalvelumme on kustannustehokas ja nopea. Keikka-automme sadat tuotteet kulkevat kohteeseen aina asentajan mukana. Näin työ hoituu joutuisasti ja keskeytyksettä. Olemme joustava sähköliike ja työn ajankohta on sovittavissa nopeallakin aikataululla.

Pienet sähköasennukset ja muut pientyöt laskutamme tuntityönä toteutuneiden tuntien mukaisesti.

Sähköliike Espoo – asiantuntevaa ja konsultoivaa sähköurakointia

Sähkö-Kamut on vuonna 2013 perustettu sähköliike. Päätös yrityksen perustamisesta syntyi pikkuhiljaa. Ajattelimme, että asiat voi tehdä helpommin ja fiksummin – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Työllistämme tällä hetkellä kuusi sähköasentajaa sekä sähkötyönjohtajan ja teleasiantuntijan. Olemme valtuutettu sähköliike, jolla on S2- ja AT-urakointioikeudet.

Olemme mukana alan kehityksessä ja kouluttaudumme jatkuvasti.

Ota yhteyttä – sähköurakointia yrityksille ja muille toimijoille

Teemme kattavasti koko talotekniikan sähkö- ja teletyöt. Toimintamme ytimessä on aina asiakas – haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia sähkö- ja telealan ratkaisuja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »