Sähkösaneeraus Espoo - Sähkösaneeraus ammattitaidolla

Teemme sähkösaneeraukset ammattitaidolla haastaviinkin kohteisiin. Toimialueina Espoo ja koko pääkaupunkiseutu.

Palvelemme sähköalan töissä ensisijaisesti yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennuttajia. Teemme myös alihankintaa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman joustavasti ja kokonaisvaltaisesti. Yhteistyö Sähkö-Kamut Oy:n kanssa on jouhevaa ja mutkatonta.

Teemme kaiken kokoisia sähkösaneerauksia

Projektien suuruusluokka vaihtelee pienimmästä pistorasian vaihdosta suuriin linjasaneerauksiin. Olemme tehneet saneerauksia suuriin kerrostaloihin ja myös historiallisiin rakennuksiin. Kokemusta löytyy myös maanalaisista ja korkealla tehtävistä sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien saneeraustöistä.

Toimintamalli on selkeä ja pidämme asiakkaan tilanteen tasalla

Laadukas työnjälki on meille itsestään selvyys. Panostamme myös selkeään asiakasviestintään ja siihen, että annetut aikataulut ja tarjoukset pitävät. Toimintamallimme on erittäin asiakaslähtöinen ja teemme kartoituskäynnit yleensä henkilökohtaisesti paikan päällä.

Tavoitteemme on että asiakas tietää aina mitä on tilaamassa ja hommat suunnitellaan niin hyvin kuin mahdollista. Näin vältytään yllätyksiltä. Hyvällä suunnittelu tuo myös kustannussäästöjä.

Pääpiirteissään toimintamallimme on seuraava:

  1. Asiakkaan tarve sähkösaneerauksen osalta käydään yhdessä läpi paikan päällä.
  2. Tietojen pohjalta annetaan joko kustannusarvio tai kiinteä urakkatarjous. (Tarjous voidaan antaa myös piirustusten pohjalta, esim. tarjouskilpailuissa.)
  3. Tarjous käydään tarkkaan läpi ja ohjeistetaan ja neuvotaan ja autetaan kysymyksissä.
  4. Kun asiakas päättää tilata työn se aloitetaan sovitun aikataulun mukaisesti (usein. viikko, joskus jopa seuraavana päivänä).
  5. Työ toteutetaan, asennusta ja projektin etenemistä valvotaan ja työvaiheet dokumentoidaan sähköisesti.
  6. Lopuksi tehdään käyttöönottotarkastukset ja työ toimitetaan tilaajan ohjeiden mukaisesti ja asiakkaalle toimitetaan sähköinen huoltomateriaali.
  7. Tarvittaessa tehdään vielä loppupiirustukset asennuksista.

Kun sähkösaneeraus toteutetaan läpinäkyvästi siten, että tilaajalle on selvää mitä tapahtuu ja mistä hän maksaa, vältytään monilta kiusallisilta takaiskuilta ja yllätyksiltä.

Hyvin suunniteltu on loppukustannuksiltaan halvempi

Koska toteutustapoja on usein monia, on hyvin suunniteltu sähkösaneeraus yleensä myös loppukustannuksiltaan edullisempi kuin suuntaa-antavien tarjousten pohjalta improvisoimalla läpi runnottu sähkösaneeraus.

Sähkö-Kamut on kustannustehokas kumppani, joka pyrkii laadukkaaseen ja tehokkaaseen työhön. Meille on tyypillistä, että myös hinta-arviot pitävät ja yllätyksiä tulee harvoin, jolloin hinta pitää eivätkä heilahdukset ole kovin yleisiä.

Työn laatu itsessään on meille ammattiylpeyskysymys. Pyrimme aina siihen, että hommat tulevat kerralla kuntoon. Hinnoittelun näkökulmasta voimme luvata erittäin korkeaa hinta-laatusuhdetta.

Pikkuhommat kuntoon saman tien

Teemme pienemmät sähkötyöt kätevästi keikka-autolla, jossa kuljetamme useita satoja sähkötuotteita ja työkaluja. Tämän ansiosta pienemmät hommat onnistuvat tyypillisesti kertakäynnillä ilman erillisiä kartoituskäyntejä. Tämä on erittäin kustannustehokasta.

Suoritamme kunnialla haastavammatkin toimeksiannot

Meillä on kokemusta erittäin haastavista ja kriittisistä sähköalan töistä. Hoidamme myös haastavammat kohteet ammattitaidolla. Me olemme oikea kumppani kun halutaan esimerkiksi historiallisen kohteen sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät nykypäivän vaatimuksia vastaavalle tasolle.

Tällaisissa hankkeissa tarvitaan usein normaalia enemmän ammattitaitoa ja kykyä selvittää asioita. Nykystandardit eivät välttämättä tarjoa suoraa vastausta kun yhdistetään uutta ja vanhaa. Oma lukunsa (etenkin historiallisten rakennusten kohdalla) on myös se, kuinka sähkösaneeraus voidaan toteuttaa kohteen arvoa kunnioittaen.

Olemme tehneet myös korkean paikan asennuksia, maanalaisia asennustöitä ja suorittaneet muita erittäin haastavia sähkö- ja tietoliikennealan toimeksiantoja.

Kaikki talotekniikan sähkö- ja erillisjärjestelmät yhden katon alta

Meiltä asiakas saa kaikki talotekniikan sähkö- ja erillisjärjestelmät kokonaistoimituksena. Teemme tavanomaisten sähkötöiden lisäksi myös antenni- ja tietoliikennetöitä, joihin molempiin löytyvät myös asianmukaiset luvat.

Meillä on myös laaja osaajaverkosto automaatioon, kulunvalvontaan ja muihin erillisjärjestelmiin liittyen, minkä ansiosta asiakkaamme saa aina kaiken tarvittavan talotekniikan sähkö- ja erillisjärjestelmien osaamisen yhden katon alta.

Ota yhteyttä

Sähkösaneeraus ajankohtaista? Pienemmän homman tarpeessa? Ota yhteyttä meihin niin kartoitetaan tarve ja katsotaan miten voimme auttaa. Täältä löytyvät yhteystiedot »