Sähköurakointi

WORK HARDER

OTA YHTEYTTÄ

Sähköurakointi

Toteutamme kiinteistöjen sähkö- ja tietoliikenneverkkojen asennukset Uudenmaan alueella. Teemme pienet sekä suuret urakat kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Yrityksellämme on S2-sähköurakointioikeudet sekä AT-pätevyys tietoliikenne- ja antennitöille. Yhteistyökumppaneinamme toimivat tunnetuimmat tavarantoimittajat sekä tukkuliikkeet. Toimimme myös yhteistyössä useiden muiden sähköalan suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden sekä rakennusliikkeiden kanssa. Meillä on myös laaja osaajaverkosto automaatioon, kulunvalvontaan ja muihin erillisjärjestelmiin liittyen, minkä ansiosta asiakkaamme saa aina kaiken tarvittavan talotekniikan sähkö- ja erillisjärjestelmien osaamisen yhden katon alta.

Pidämme huolta että urakat tulee tehdyksi sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Työt varmistetaan aina aistinvaraisilla tarkastuksilla sekä käyttöönottomittauksilla. Työnjohto ylläpitää itselle luovutus menetelmää jolloin työt varmistetaan tehdyksi. Lopuksi dokumentoimme suunnitelmat, teemme tarvittavat raportit ja loppumateriaalin. Pyrimme aina käyttämään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia sähkötarvikkeita, jotka olemme todenneet laadukkaiksi ja joilla on kahden vuoden takuu.

Toteutamme sähköurakointityöt Helsingin, Espoon, Vantaan alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Valmistunutta urakkaa

Pistorasiaa kytketty

Kaapelia vedetty (km)

Keskusta asennettu

Sähköurakointipalvelut:

  • Linjasaneeraukset
  • Peruskorjaukset
  • Tila- ja käyttötarkoituksen muutokset
  • Toimistot
  • Asuinkiinteistöt
  • Kauppa- ja liiketilat
  • Julkiset rakennukset
  • Konesalit
  • Salamasuojaukset

Luotettavaa ja laadukasta sähköurakointia

Sähkö-Kamut Oy on lokakuussa 2013 perustettu yritys, jossa toteutuu kahden sähköasentajan tavoite paremmista työskentelytavoista. Haluamme olla kokonaisvaltainen sähköalan yritys, koska kaiken voi aina tehdä paremmin. Työskentelemme Espoosta käsin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, mahdollisuuksien mukaan myös muualla. Usean sähköasentajan sekä sähkötöiden johtajan ja teleasiantuntijan yrityksessä pyrimme mahdollisimman kustannustehokkaaseen ja monipuoliseen työskentelyyn. Tämän lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen.

Lain mukaan sähkötyöt tulee teettää pätevällä sähkötyön ammattilaisella! Lue lisää: Tukes

Meiltä saat kustannustehokkaat arviot sähkötöihin, kysy lisää ja ota yhteyttä.

Suoritamme kunnialla haastavammatkin toimeksiannot

Meillä on kokemusta erittäin haastavista ja kriittisistä sähköalan töistä. Hoidamme myös haastavammat kohteet ammattitaidolla. Me olemme oikea kumppani kun halutaan esimerkiksi historiallisen kohteen sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät nykypäivän vaatimuksia vastaavalle tasolle.

Tällaisissa hankkeissa tarvitaan usein normaalia enemmän ammattitaitoa ja kykyä selvittää asioita. Nykystandardit eivät välttämättä tarjoa suoraa vastausta kun yhdistetään uutta ja vanhaa. Oma lukunsa (etenkin historiallisten rakennusten kohdalla) on myös se, kuinka sähkösaneeraus voidaan toteuttaa kohteen arvoa kunnioittaen.

Olemme tehneet myös korkean paikan asennuksia kuten salamasuojauksia, maanalaisia kaapelointeja tunneleissa, konesalien muutostöitä, tietyömaan telematiikka asennuksia ja suorittaneet muita erittäin haastavia sähkö- ja tietoliikennealan toimeksiantoja

Sähkö-Kamut Oy

Y-2575818-4

Koskelontie 14a 02920 Espoo

info@sahko-kamut.fi

Puh. 040 041 1731