Sähköurakointi Helsinki

Sähköurakointi Helsingin seudulla nopeasti ja ammattitaidolla.
OTA YHTEYTTÄ

Sähköurakointi Helsinki

Sähkö-Kamut Oy tarjoaa sähköurakointia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat asuinkiinteistöt, julkiset tilat, toimistot sekä kauppa- ja liiketilat.

Meiltä saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua sekä kattavat sähköurakoinnit Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sähkösuunnittelua ja asennuspalvelua laajoihin ja kattaviin kohteisiin ja toteutamme ne niiden vaatimalla asiantuntemuksella. Palvelemme asiakkaan toiveet huomioiden ja pitäydymme sovitussa budjetissa. Kattava valikoima asennustarvikkeita on asentajan mukana ja näin pyrimme nopeaan asennustöiden aloitukseen. Tarvittaessa pääsemme paikalle jo samana päivänä ja tutustumaan uuteen kohteeseen. Projektin suunnittelun lisäksi työnjohtaja tarkastaa työnjäljen ja toimittaa asiakkaalle tarvittavat luovutusdokumentit.

Helsingin alueella olemme toteuttaneet satoja sähköurakointeja, katso referenssikohteemme!

Miksi me?

Olemme joustava ja asiakaslähtöinen kumppani, joten tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, kustannustehokkuus ja ammattitaitoinen työnjälki. Hyvällä suunnittelulla ja ennakoinnilla takaamme asiakkaille aina parhaan ratkaisun. Pätevät ja ammattilaisiksi koulutetut asentajamme omaavat vankan kokemuksen monenlaisista sähköalan töistä. Palveluihimme kuuluu uudiskohteiden lisäksi saneerauskohteita sekä erilaisia sähköasennustöitä. Meillä on paljon kokemusta aliurakoinnista, ja kokemuksen kasvaessa olemme siirtyneet projekteihin, jotka olemme suunnitelleet alusta loppuun itse. Teemme kaikkemme, että voisimme taata asiakkaamme tyytyväisyyden.

Sähköurakointipalvelumme

Sähköurakoinnin lisäksi hoidamme mm.

Kauttamme löydät myös tarvittavat varaosat sekä tarvikkeet, aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisina. Tarvikkeille ja työlle annamme kahden vuoden takuun.

Video – 11 kW:n Type 2 -latauspisteiden asennus asunto-osakeyhtiölle Helsingissä

Sähkö-Kamut Oy – Helsinki

Yrityksemme toiminta alkoi lokakuussa 2013. Tavoitteenamme on olla yritys, jossa kaiken voi aina tehdä paremmin ja voimme itse vaikuttaa alan kehitykseen. Operoimme Espoosta käsin toiminta-alueenamme Helsinki, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Meillä työskentelee useita sähköasentajia, projektipäällikkö sekä sähkötöiden johtaja ja teleasiantuntija. Meillä on myös S2- ja AT- urakointioikeudet.

Vankan kokemuksemme ansiosta sähköurakointi suoritetaan aina turvallisesti asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme jatkuvasti vastaamaan alan kehitykseen.

Tilaa sähkötyöt meiltä

Tilaa laadukas sähköurakointi ja muut sähköalan palvelut meiltä. Toimimme monen vuoden kokemuksella ja aiomme olla alan ykkösiä. Kun tarvitset monipuolista asiantuntijaa, ota yhteyttä!
Pyydä meiltä projektin kustannusarvio!

Sähkö-Kamut Oy

Y-2575818-4

Koskelontie 14a 02920 Espoo

info@sahko-kamut.fi

Puh. 040 041 1731