Sähköurakointi Vantaa

Sähköurakointia Vantaalla alkaen vuodesta 2013

OTA YHTEYTTÄ

Sähköurakointi Vantaa

Sähkö-Kamut Oy on espoolainen sähköalan yritys, joka hoitaa sähköurakoinnit Vantaalla, Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat julkiset tilat, toimistot, asuinkiinteistöt sekä kauppa- ja liiketilat.

Teemme ammattitaidolla kattavat sähköurakoinnit Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys ja joustavuus. Hoidamme työt alusta asti suunnittelemalla ja otamme huomioon asiakkaan toiveet ja budjetin. Pyrimme asennustöiden nopeaan aloitukseen ja tarvittaessa pääsemme paikalle jo samana päivänä. Projektin suunnittelun lisäksi työnjohtaja tarkastaa työnjäljen ja toimittaa asiakkaalle tarvittavat luovutusdokumentit.

Sähköurakointipalvelumme Vantaalla

Sähköurakoinnin lisäksi hoidamme teleasennukset, kuituasennukset ja -hitsaukset, suunnittelun, huoltotyön sekä KNX-järjestelmät. Kauttamme löydät myös tarvittavat varaosat sekä tarvikkeet, aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisina. Tarvikkeille ja työlle myönnämme kahden vuoden takuun.

Olemme asiakaslähtöinen ja luotettava kumppani ja yrityksemme lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Toimintamme avainsanoja ovat joustavuus, kustannustehokkuus ja ammattitaitoinen työnjälki. Hyvällä ennakoinnilla ja työn suunnittelulla voimme taata asiakkaille aina parhaan lopputuloksen. Asentajamme ovat päteviä ja koulutettuja ammattilaisia ja yhdessä meillä on vankka kokemus monenlaisista töistä. Palveluihimme kuuluu uudiskohteiden lisäksi saneerauskohteita sekä erilaisia sähköasennustöitä. Olemme kerryttäneet kokemusta aliurakoinnista ja kokemuksen kasvaessa siirtyneet projekteihin, jotka olemme suunnitelleet itse alusta asti. Teemme kaikkemme, jotta asiakas voi hyvillä mielin suositella meitä eteenpäin.

Sähkö-Kamut Oy on perustettu vuonna 2013

Tavoitteenamme on yritys, jossa kaiken voi aina tehdä paremmin ja voimme itse vaikuttaa alan kehitykseen. Operoimme Espoosta käsin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Meillä työskentelee useita sähköasentajia, projektipäällikkö sekä sähkötöiden johtaja ja teleasiantuntija. Meillä on myös S2– ja AT– urakointioikeudet.

Ammattitaitoista sähköurakointia

Vankan kokemuksemme ansiosta työt suoritetaan aina turvallisesti asiakkaan toiveiden mukaan pysyen sovitussa suunnitelmassa, aikataulussa ja aina erityistä huolellisuutta noudattaen. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja tämän vuoksi asentajamme kouluttautuvat työn ohella.

Tilaa sähkötyöt meiltä

Kaikki kattavat sähköalan palvelut saat meiltä, toimimme monen vuoden kokemuksella ja tahdomme olla alan ykkösiä. Kun tarvitset monipuolista asiantuntijaa, ota yhteyttä meihin niin huollamme sähköasiasi kuntoon!
Meiltä projektin urakkatarjoukset, pyydä tarjousta!

Sähkö-Kamut Oy

Y-2575818-4

Koskelontie 14a 02920 Espoo

info@sahko-kamut.fi

Puh. 040 041 1731