Sähköurakointi Espoo

Sähköurakointityöt Espoon alueella vuosien kokemuksella.

OTA YHTEYTTÄ

Sähköurakointi Espoo

Ammattimaista ja kattavaa sähköurakointia Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla.

Sähkö-Kamut Oy on oikea yritys sinulle, joka tarvitset laadukasta sähköurakointia Espoossa. Haluamme olla luotettava ja kustannustehokas sähköalan yritys. Teemme sähköurakointia yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Sähkö-Kamut Oy:n kohteita ovat asuinkiinteistöt, julkiset tilat, toimistot sekä kauppa- ja liiketilat.

Olemme toteuttaneet Espoon alueella satoja sähköurakointeja mm. Espoon kaupungin toimistoilla ja Rastaalan koululla. Tutustu kaikkiin referenssikohteisiimme!

Sähkö-Kamut Oy tarjoaa monipuolista sähköurakointia Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Asiakkaan toiveet, aikataulu sekä budjetti ovat meille tärkeitä. Hoidamme vankalla ammattitaidolla kaikki työt, niin pienet kuin suuremmatkin kokonaisuudet. Tärkeimpänä koemme joustavuuden sekä luotettavuuden, unohtamatta lain mukaisia säädöksiä.

Miksi me?

  • Luotettavuus
  • Joustavuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Kustannustehokas
  • Kotimainen
  • Laadukas

Tavoitteenamme on tehokkuuden lisäksi monipuolisuus ja nopea asennustöiden aloitus. Asentajan autossa kulkee kattava määrä tarvikkeita ja näin pääsemme aloittamaan työt jo ensimmäisellä kerralla. Työn perusteellisen suunnittelun lisäksi projektia valvoo työnjohtaja ja sen päättyessä teemme tarvittavat tarkastukset sekä toimitamme asiakkaalle loppupiirustukset.

Luotettavaa ja laadukasta sähköurakointia

Sähkö-Kamut Oy on lokakuussa 2013 perustettu yritys, jossa toteutuu kahden sähköasentajan tavoite paremmista työskentelytavoista. Haluamme olla kokonaisvaltainen sähköalan yritys, koska kaiken voi aina tehdä paremmin. Työskentelemme Espoosta käsin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, mahdollisuuksien mukaan myös muualla. Usean sähköasentajan sekä sähkötöiden johtajan ja teleasiantuntijan yrityksessä pyrimme mahdollisimman kustannustehokkaaseen ja monipuoliseen työskentelyyn. Meiltä löytyy myös S2– ja AT– urakointioikeudet. Käytössämme on aina mahdollisuuksien mukaan kotimaiset tuotteet, jotka olemme todenneet laadukkaiksi ja joilla on kahden vuoden takuu. Tämän lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen.

Lain mukaan sähkötyöt tulee teettää pätevällä sähkötyön ammattilaisella! Lue lisää: TUKES

Ei kuluttajamyyntiä.

Video: Toteutimme sähköautojen latauspisteitä asunto-osakeyhtiölle Espoon Nupurissa

Vankka kokemus

Näiden seitsemän vuoden aikana olemme tehneet erilaisia ja erikokoisia keikkoja ja meille on kertynyt vankka kokemus osaamisesta. Jokainen työ on ollut mielenkiintoinen ja kehittävä.

Luotettavaa, ammattimaista ja vaivatonta sähköurakointia Espoossa!

Meiltä saat kustannustehokkaat arviot kaikkiin sähkötöihin.

Sähkö-Kamut Oy

Y-2575818-4

Koskelontie 14a 02920 Espoo

info@sahko-kamut.fi

Puh. 040 041 1731