Sähkötyöt Espoo

Sähkötyöt Espoossa ja uudellamaalla hoituvat luotettavasti ja kustannustehokkaasti Sähkö-Kamut Oy:n käsissä. Meiltä saat laadyrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat asuinkiinteistöt, julkiset tilat, toimistot sekä kauppa- ja liiketilat. Ei kuluttajamyyntiä.

Pyydä tarjous »

Miksi tilata sähkötyöt meiltä?

Olemme luotettava ja helposti lähestyttävä sähköliike, jonka pääperiaatteita ovat laadukas työnjälki sekä joustava aikataulutus. Toimintamme on kustannustehokasta ja yrityksemme on kotimainen. Pyrimme tehokkuuteen jokaisessa projektissamme ja mahdollisimman nopeaan asennustöiden aloitukseen. Meillä on kattava asennustarvikevarasto ja tarvittaessa saamme tarvikkeet jo asentajan mukaan. Jokaiseen projektiin kuuluu työn suunnittelun ja työnjohtajan lisäksi tarkastukset sekä luovutusdokumentit. Teemme sähkötyöt Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Sähkötyöt ja muut palvelumme Espoossa

  • Sähköurakointi
  • Sähkötyöt
  • Teleasennukset
  • Kuituasennukset ja -hitsaukset
  • Antenniasennukset
  • KNX-asennukset
  • Sähkösuunnittelu ja -kartoitus
  • Huoltotyöt ja huoltosopimukset
  • Tarvikemyynti


Otamme toiminnassamme huomioon asiakkaan toiveet, aikataulun sekä budjetin, joista pidämme myös kiinni. Haluamme hoitaa vankalla ammattitaidolla niin pienet sähkötyöt kuin suuremmat kokonaisuudetkin ja painottaa joustavuutta sekä luotettavuutta, unohtamatta lainmukaisia säädöksiä.

Laatua, kokemusta ja turvallisuutta 

Sähkö-Kamut Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, kahden kaveruksen unelma ja tavoite, jossa sähkötyöt voi aina tehdä paremmin. Toimimme Espoosta käsin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, sopimuksen mukaan myös muualla. Työt toteutuvat hyvin suunnittelemalla ja ennakoimalla. Tällä hetkellä riveistämme löytyy yli 10 sähköasentajaa, projektipäällikkö sekä sähkötöiden johtaja ja teleasiantuntija. Meillä on myös S2- ja AT- urakointioikeudet. Asentajamme käyttävät työssään kotimaisia tuotteita, jotka olemme todenneet kestäviksi ja laadukkaiksi ja joille uskallamme luvata kahden vuoden takuun. Tämän ja jatkuvan koulutuksen avulla haluamme taata asiakkaille parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen.

Huomioithan, että lain mukaan sähkötyöt tulee teettää aina turvallisesti pätevällä sähkötyön ammattilaisella!

Meistä ammattilaisista kerrotaan lisää: TUKES

Kokemuksia Sähkö-Kamut Oy:stä

Neljän vuoden aikana meille on kertynyt kokemusta mielenkiintoisista ja erilaisista projekteista. Koemme omaksemme työn moninaisuuden ja innostavaksi jokaisen kohteen. Olemme tehneet sekä aliurakointia että projekteja alusta asti itse suunnittelemalla. Jokaisella asentajallamme on takana useamman vuoden pätevyys sekä alan tarvittavat opinnot. Yhdessä käymme läpi projektimme ja vahvistamme osaamistamme. Olemme saavuttaneet vankan jalansijan Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Tilaa sähkötyöt meiltä!

Etsitkö ammattilaista, joka toteuttaa sähkötyöt Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla? Pyydä lisätietoja ja kerro tarpeistasi, niin osaamme antaa kustannusarvion!

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio »