Sähköurakointi Helsinki

Sähkö-Kamut Oy tarjoaa sähköurakointia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille. Kohteitamme ovat asuinkiinteistöt, julkiset tilat, toimistot sekä kauppa- ja liiketilat.

Sähköurakointi nopeasti ja ammattitaidolla

Meiltä saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua sekä kattavat sähköurakoinnit Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sähkösuunnittelua ja asennuspalvelua laajoihin ja kattaviin kohteisiin ja toteutamme ne niiden vaatimalla asiantuntemuksella. Palvelemme asiakkaan toiveet huomioiden ja pitäydymme sovitussa budjetissa. Kattava valikoima asennustarvikkeita on asentajan mukana ja näin pyrimme nopeaan asennustöiden aloitukseen. Tarvittaessa pääsemme paikalle jo samana päivänä ja tutustumaan uuteen kohteeseen. Projektin suunnittelun lisäksi työnjohtaja tarkastaa työnjäljen ja toimittaa asiakkaalle tarvittavat +luovutusdokumentit.

Sähköurakointipalvelumme - Helsinki

Sähköurakoinnin lisäksi hoidamme teleasennukset, kuituasennukset ja -hitsaukset, suunnittelun, huoltotyön sekä KNX-asennukset. Kauttamme löydät myös tarvittavat varaosat sekä tarvikkeet, aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisina. Tarvikkeille ja työlle annamme kahden vuoden takuun.

Sähköurakointi Helsinki – miksi me?

Olemme asiakaslähtöinen ja luotettava kumppani ja siksi lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Toimintamme avainsanoja ovat joustavuus, kustannustehokkuus ja ammattitaitoinen työnjälki. Hyvällä ennakoinnilla ja työn suunnittelulla voimme taata asiakkaille aina parhaan lopputuloksen. Asentajamme ovat päteviä ja koulutettuja ammattilaisia ja yhdessä meillä on vankka kokemus monenlaisista sähköalantöistä. Palveluihimme kuuluu uudiskohteiden lisäksi saneerauskohteita sekä erilaisia sähköasennustöitä. Olemme kerryttäneet kokemusta aliurakoinnista ja kokemuksen kasvaessa siirtyneet projekteihin, jotka olemme suunnitelleet itse alusta asti (referenssit). Teemme kaikkemme, jotta asiakas voi hyvillä mielin suositella meitä eteenpäin.

Sähkö-Kamut Oy - Helsinki

Yrityksemme toiminta alkoi lokakuussa 2013. Tavoitteenamme on olla yritys, jossa kaiken voi aina tehdä paremmin ja voimme itse vaikuttaa alan kehitykseen. Operoimme Espoosta käsin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Meillä työskentelee useita sähköasentajia, projektipäällikkö sekä sähkötöiden johtaja ja teleasiantuntija. Meillä on myös S2- ja AT- urakointioikeudet.

Vankan kokemuksemme ansiosta sähköurakointi suoritetaan aina turvallisesti asiakkaan toiveiden mukaan ja pyrimme jatkuvasti vastaamaan alan kehitykseen.

Tilaa sähkötyöt meiltä

Kaikki kattavat sähköalan palvelut saat meiltä, toimimme monen vuoden kokemuksella ja tahdomme olla alan ykkösiä. Kun tarvitset monipuolista asiantuntijaa, ota yhteyttä!

Pyydä meiltä projektin kustannusarvio!

OTA YHTEYTTÄ!